Bröllop

- Bröllop - 

- Avslappnad fotografering -

De flesta som inte är vana vid att bli fotograferade tycker att det är en obekväm situation. Men eftersom jag varje år fotograferar tusentals personer har jag lite olika knep som hjälper er att slappna av framför kameran.

- Noga utvald plats - 

                                          bröllopsfotograf i

Stockholm

och

bröllopsfotograf i Dalarna

Inte nog med att jag är

För att få det bästa ljuset, den bästa bakgrunden och förhoppningsvis inte bli så störda av någon annan, väljer jag alltid noga ut fotoplatsen också! Självklart kan ni komma med önskemål.

- Det där lilla extra -

Vad gör vi om det regnar!? Om håret fastnar i något och blir förstört?

Jag gör allt för att hitta på lösningar till er! Skulle något hända gör jag självklart det lilla extra för att rädda er dag!  Om det är Paraplyer, hårnålar, sytråd, eller att komma på ett ställe att fota hela tjocka släkten på - så löser jag det!

"En fotograf som är serviceminded! Trots regn och skrikande bebis så lyckades hon få till mycket vackra bilder! Utöver det så löste hon lågt blodsocker hos bruden med fin choklad och dryck. Hon fanns där och hjälpte till när dopbarnet behövde bytas om m.m. Samt lyckades ta underbara bilder under tiden. Rekommenderar Felicia till alla som ska föreviga en viktig stund i sitt liv. Tack Felicia för att du hjälpte oss med det! Kram <3"

- Linnea & Sebastian-

- En dag för ER -

Det finns bara en dag som är ER dag på just det här sättet! En dag som ska minnas!


Hittills har ni gjort et stort jobb i att planera inför den här dagen. På pappar ser allt perfekt ut. Nu ska allt bara göras också... Kommer det bli som planerat? Kommar alla gäster komma? Vem hämtar tårtan? Nu är det eran tur! Dags för er att försöka slappna av och  njuta av dagen!


Förberedelserna, First Look, vigseln, minglet, middagen och festen! Stunder som ska minnas!


Ofta är man så nervös den här dagen och har så mycket tankar som ändå snurrar i huvudet. Därför är det värt att budgetera för att ha en fotograf på plats större delen av dagen, så att ni har något att titta tillbka på och ett hjälpmedel att återuppleva dagen i efterhand.


De nervösa skratten, känslan att få lugna nerverna med ett glas bubbel med sin bästa vän innan brudklänningen åker på, den nervösa väntan innan ni får se varandra i de fina kläderna, ja förberedelserna är exempel på en stund som verkligen är värd att föreviga. 

- Om mig -


Här har ni mig, Felicia Johansson.

Jag fick min första kamera när jag var i 6-års åldern och var med och plåtade mitt första bröllop när jag var 15. Jag är uppvuxen i Bjursås utanför Falun i Dalarna och flyttade hemifrån till Stockholm när jag var 16.


Jag sitter inte och väntar på att någon annan ska uppfylla mina drömmar och startar gärna projekt. Exempelvis drev jag en egen dansskola när jag var 15 och startade mitt företag som fotograf när jag var 19. Idag är jag 23 och har redan även lägenhet och barn.


De saker jag värdesätter mest, förutom min älskade familj såklart, är allas lika värde, kärlek och uppskattnig. Jag är en känslomänniska och för mig är det viktigt att få spara de där ögonblicken som känns mest. Det gör jag med hjälp av fotografier. Jag hade faktiskt 52 fotografier uppsatta i hemmet sist jag räknade.


Förutom att filosofera gillar jag att träna och jag klämmer gärna in fyra joggingturer på elljusspåret i veckan och några pass vid utegymmet. Jag är ju ändå en liten skogsmulle samtidigt som jag älskar att bo i StorStan.

"Vi kan varmt rekommendera Felicia oavsett om det handlar om ett bröllop eller en hemmafotografering med barnen. Felicia har ett lugn och en kreativitet som gör att en annars konstig och obekväm situation ändå känns naturlig och rolig. Hon tar kommandot utan att ta över och levererar fantastiska bilder med stor variation. Tack för att du förevigade den största dagen i våra liv. Vi kommer såklart gärna tillbaka igen!"

- Pernilla & Adam-


- Skicka en förfrågan -Går ni i giftas-tankar? 


Jag är fotograf på heltid och plåtar framför allt bröllop och gravida. Dessutom har jag fått bästa jobbet i hela världen och det är att vara mamma! Därför tar jag bara på mig ett fåtal bröllop varje år. Men börja med att skicka en förfrågan för att se om jag har möjlighet att ta just ert datum

- Bokning -Är ert datum ledigt bokar vi in det och ni betalar 50% av priset som en bokningsavgift. Resterande belopp betalas när ni fått bilderna


(Kommer ni vid senare tillfälle på att ni vill utöka ert fotopaket på något vis, läggs mellanskillnaden till på slutfakturan)


- Inför fotografering -Så snart vi bokat in ert datum kommer ni få en länk skickad till er med ett formulär att fylla i för att jag ska få en bild av vilka ni är och direkt kunna börja planera inför er fotografering.


Inför er fotografering kommer vi även träffas, gärna åtminstone en gång, för att dels lära känna varandra lite, men också för att prata igenom er stora dag så att alla vet vad som gäller och er dag kan bli så perfekt som möjligt.- Fotografering -Beroende på vilket paket ni valt ses vi redan på morgonen eller innan vigseln och ni får njuta av er dag och jag gör det jag är bäst på.


Eftersom att vi träffats och pratat igenom den här dagen innan, har alla koll på vad som gäller och ni kan bara slappna av och njuta. Jag har koll på vilka tider som ska passas, och vilka saker vi behöver ha med oss, så här är det inget ni behöver tänka på.

- Leverans av bilder-4 veckor efter er bröllopsdag levereras era bilder på ett USB, samt möjlighet att ladda ner filerna i ett format som passar för att publicera på webben.

"Tusen tack för en fantastisk dag med dig! Jättefina bilder! Vi är så otroligt glada för att vi valde dig för du gjorde hela vår familj så trygg vid fotograferingen, både proffsig och ödmjuk!! Du valde så bra platser för foto och var så lyhörd för hela vår familj! Tusen tack! <3"


- Linda & Johan -

- GULD -

 Heldag 14 timmar


Här följer jag med er hela dagen, från de sista av förberedelserna på morgonen tills festen dragit igång på kvällen!


Det som ingår i detta paket är fotografering av förberedelser, first look, porträttfotografering, vigsel, mingel, middag, GOLDEN HOUR fotografering och några festbilder!

Milersättning upp t.o.m. 50 mil t/r samt eventuellt boende ingår.

Totalt levereras 1000 bilder. 


PRIS 20 000kr

- SILVER -

 Halvdag 5 timmar


Här följer jag med er under en stund av dagen.


Det som ingår i detta paket är fotografering av first look, porträttfotografering samt fotografering under vigseln. Milersättning ingår inom Dalarna/Stockholms län och totalt levereras 350 bilder.


PRIS 10 000kr

- BRONS -

 Fotografering 1 timme


Här ses vi en stund för att fånga några riktiga pärlor av er dag.


Det som ingår i detta paket är endast porträttfotografering.

Milersättning ingår inom Stockholms län och Falu kommun. Totalt levereras 50 bilder. 


PRIS 4500kr


Lediga datum

Det bästa jobbet jag vet är att vara mamma, därför tar jag inte så många uppdrag, skicka en förfrågan nu för att ha större chans att jag kan boka in just erat datum!

Skicka en förfrågan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag godkänner att Felicia använder och sparar mina personuppgifter i det syfte hon beskriver ovan.
 
 

Fotograf

Felicia Johansson

Copyright © Felicia Johansson

Phone: 076 809 98 81

Address: Stockholm / Dalarna