Gravidfotografering

Gravidfotografering

Fotografering utifrån dig och dina behov
För att du ska känna dig bekväm

Jag är noga med att anpassa fotograferingen efter DIG och DINA förutsättningar och kommer guida dig genom hela fotograferingen

Jag är själv mamma
När jag var 21 år blev jag själv mamma till en riktig liten buse.. Så jag vet att graviditet och rollen som mamma kan... variera :)

OM jag vet hur det kan kännas att vara gravid! Jag kan inte påstå att jag kände det där gravidglowet och jag kände mig inte så graciös och snygg heller. Jag ville absolut inte behöva gå ett steg för mycket, med de där extra kilona. Men jag vet också att det finns fina dagar man väldigt gärna vill minnas.

Fri ombokning
Ingen graviditet är den andra lik och vi kan ju inte rå över vädret...

Vissa dagar skiner solen, andra dagar gör den INTE det... Vissa dagar känns kroppen pigg och fräsch, andra dagar gör den inte det.. Jag om någon vet att både vädret, kroppen och livet snabbt kan förändras. Därför har jag alltid fri ombokning på mina gravidpaket :)

Pernilla

"Inför fotograferingen var jag lite nervös att jag skulle känna mig obekväm framför kameran med Felicia var otroligt proffsig och ödmjuk och fick mig verkligen att slappna av och känna mig bekväm i situationen. Bilderna blev fantastiskt fina och jag är så glad att få ha dessa gravidbilder att kunna titta tillbaka på. Stort tack!"

01.

SKICKA
EN
FÖRFRÅGAN

Är du gravid och vill göra en gravidfotografering?

Är du gravid och vill göra en gravidfotografering? Skicka en förfrågan! 

Jag fotograferar magar från gravidvecka 25 ungefär. 


När du skickar en förfrågan och vi bokar in ett datum, betalas en bokningsavgift på 500kr, vilket dras av på slutfakturan. Vid ombokning betalas bokningsavgiften tillbaka senast 2 veckor innan bokat datum. Därefter betalas inte bokningsavgiften tillbaka.

02

INFÖR
fotograferingen


NÄR DATUMET ÄR BOKAT BÖRJAR PLANERINGEN


Jag utifrån från vilken känsla vi vill ha i bilderna och kommer skicka information om allt så att vi har koll på läget.


När bokningsavgiften är betald finns alltid fri ombokning av fotodatum, för en graviditet är föränderlig och man vet aldrig hur man kommer må framöver... Dagen innan fotograferingen kommer jag dubbelkolla hur du mår för att se om något måste ändras. Vi ser även över vädret för att kanske få bättre förutsättningar. 

03

Fotograferingen

JAG FÖRSÖKER VARA LYHÖRD

Jag vet att man är trött som gravid. När magen blir stor pallar kroppen inte lika mycket som innan, därför försöker jag jobba fort. Jag vill inte att du ska behöva stå för länge, frysa för mycket eller att det ska kännas jobbigt för dig. Därför är mitt mål att vara så lyhörd jag kan, för att det ska bli en fin upplevelse för dig. 

04

LEVERANS


BILDERNA LEVERERAS EFTER TVÅ VECKOR


Två veckor efter fotograferingen levereras dina bilder på ett USB, samt möjlighet att ladda ner filerna i ett format som passar för att publicera på webben. Då är de redigerade och klara. 

Jag gör ingen skönhetsretusch, förutom att eventuellt ändra på sånt som inte är konstant, exempelvis en finne eller ett eksem.

"Fotograferingen med Felicia blev ett minne som vi alltid kommer bära med oss. Det var lätt att följa hennes instruktioner, hon fick oss att känna oss bekväma och hon skapade ALLT. Hon var effektiv, tog initiativ vid rätt tillfällen och lät oss vara spontana vid rätt tillfällen. Det märktes att hon har ett unikt engagemang, intresse och proffesionalitet i det hon gör. Hon hade valt ut platsen utifrån vår personliga historia och hon hade till och med sytt gravidklänningen jag bar!

Tusen tack Felicia!"

ELIN &

JEREMY

GRAVIDFOTOGRAFERING


Fotografering ca 40-60 min


Location vald med omsorg utifrån känsla och hur svår terrängen är.


Upp till 3 outfits/ombyten


Jag väljer ut de bästa 15 bilderna,  som levereras fullt redigerade, i både högupplöst format och lågupplöst för publicering på webben.


PRIS 2500kr

NÅGRA SNABBA FAKTA OM MIG


OM FELICIA SOM FOTOGRAF

Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om mig! Här kommer korta versionen :)


Jag är en 25 årig mamma och har precis köpt hus i Enköping tillsammans med min sambo! 


Jag är uppvuxen i en by utanför Falun, men flyttade till Stockholm som 16-åring för att plugga. Där bodde jag i 7 år innan det blev dags att ta nästa steg i livet och köra hus-grejen! 

Sedan 2018 har jag varit fotograf på heltid och något jag lärt mig med åren är att TID och att guida den som står framför kameran spelar stor roll under en fotografering. Man ska absolut inte stressa fram bilderna, men det får heller inte bli för långtråkigt och att den som blir fotograferad inte vet vad den ska göra. 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Är du gravid och vill boka en fotografering, eller om du känner någon som är gravid och vill ge bort en fotografering är du varmt välkommen att skicka in din förfrågan!


Jag är som sagt själv mamma, så ibland kan det dröja någon dag innan jag får möjlighet att svara, men misströsta inte! Jag tar alla förfrågningar i den turordning de kom in så se till att skicka in din i tid så att möjligheten att jag ska kunna fota just DIG blir större :) 

 
 
 
 
 
 
Jag godkänner att Felicia använder mina kontaktuppgifter i det syfte hon nämner här ovan.